Aquesta temporada 2017-2018, CSS.CAT és el teva escola de futbol!

– L’escola de futbol sala CSS.CAT, principalment s’orienta cap a la formació de jugadors, no només a nivell tècnic sinó també a nivell pedagògic, fomentant l’esperit d’equip, el sacrifici individual i impulsant la cooperació entre els nens i nenes; enfocant l’escola de futbol cap un sistema de gestió que no busca els resultats esportius com a primer objectiu, sinó que són conseqüència de la formació del jugador de manera individual i del treball de l’equip en conjunt. Buscant, com a resultat final, que quan el jugador sigui juvenil, hagi estat capaç d’assolir els màxims coneixements a nivell tècnic, tàctic i sobretot de comportament.

– Si t’agrada el Futbol Sala, no t’ho pensis més i vine a entrenar amb nosaltres els dimarts i dijous de 17:00 a 19:00!

Escola futbol sala CSS.CAT

Si vols ajudar-nos a guanyar els partits, apunta’t amb nosaltres!

Període d’inscripció per a la temp. 2017 – 2018

Si teniu fills d’entre 10 i 16 anys, amb ganes de gaudir d’un esport d’equip com el futbol sala, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@css.cat, sarria@css.cat o bé a través del nostre telèfon 93-117- 10-13 (oficina) o 93-205- 07-75 (Instal·lació de Sarrià) i reserva la teva plaça per a la pròxima temporada 2016 – 2017!

A banda, durant els mesos de juliol, agost i setembre, podreu fer la vostre reserva de plaça a través del formulari, fins que s’exhaureixin les places. Els primers entrenaments, es realitzaran durant el mes de setembre a les dues pistes de Futbol Sala que hi ha a les instal·lacions del Centro Asturiano de Barcelona. Es realitzaran en quatre horaris diferents, en els que hi haurà 24 jugadors com a màxim per franja horària i edat.

Us hi esperem!

Formulari Inscripció

El teu nom

Data neixement*

El teu email*

Telèfon de contacte*

Observacions

He llegit i acceptat les Condicions de privacitat