BTM GIRLS – Van aconseguir la tercera posició en el grup B, i amb 6 punts tenien plaça en els quarts de final com a segones millors terceres, gràcies a la seva victòria per la mínima enfront les JELLY BEANS (1-0).

En el creuament de quarts amb TIRATE A HELENA, van aguantar el 0-0 durant bona part del partit, fins a falta de 7 minuts pel final, que van encaixar el 0-1 amb el que va acabar el partit i suposava la seva eliminació. Amb tot, cal destacar els només 4 gols encaixats en tot el torneig, que les corona com equip menys golejat!
6 punts en la fase de grups – 5 partits jugats – 2 victòries – 3 derrotes – 4 gols a favor per 4 en contra – dif (0)

PINK LEMMONS

pink lemonVan aconseguir la classifacació pels quarts de final després d’aconseguir 7 punts en la fase de grups i quedar com a terceres del grup A.

En el creuament de quarts no van estar afortunades i els hi va tocar l’equip més fort del torneig. L’eliminatòria enfront LAS PUPURRIS les va deixar fora del torneig després de rebre un contundent 8-0. Tot i la derrota, poden marxar amb el cap ben alt després de disputar un gran campionat i competir en tot moment.
7 punts en la fase de grups – 5 partits jugats – 2 victòries – 1 empat – 2 derrotes – 13 gols a favor per 14 en contra – dif (-1)

LAS DE SIEMPRE

las de siempreCom sempre, partien com a un dels equips favorits per emportar-se el 12 hores, ja que eren les actuals campiones! Sense problemes per passar a quarts com a segones del grup C, s’havien de veure les cares contra tot un clàssic en els torneigs CSS.CAT REGRESO DE COPES II.

El partit es va mostrar en tot moment igualat i cap dels 2 equips aconseguia incrementar la distància en el marcador. En els últims minuts DE COPES va aconseguir posar-se per davant en el marcador (Lily 2-1) i en l’últim minut Wendy posava el 3-1 en el marcador que deixava LAS DE SIEMPRE fora de les semifinals.
9 punts en la fase de grups – 5 partits jugats – 3 victòries – 2 derrotes – 12 gols a favor per 10 en contra – dif (+2)

LAS VIP

las vip

Tot i començar perdent el primer partit 1-2 davant DE COPES, en els tres següents només van cedir un empat i amb 7 punts en tenien prou per passar a quarts com a segones del grup A, quedant per sobre de les PINK (només per la diferència d’haver aconseguit un gol més en la fase de grups).

L’eliminatòria davant EL RACÓ DE LAURA, potser era la més igualada de totes sobre el paper, ja que tots dos equips eren candidats a fer-se amb el trofeu de campiones. Només començar, ja es va veure que les espectatives tenien pinta de complir-se, ja que LAS VIP posaven el 0-1 en el marcador gràcies a Flor V. L’alegria va durar poc, ja que en el minut tres i el sis, el RACÓ DE LAURA aconseguia donar la volta en el marcador. Gairebé impossible semblava per LAS VIP quan en el minut 21 Maria G. aconseguia el 3-1. Amb tot no es rendien i a falta de dos minuts pel final Tania L. posava emoció col·locant el 3-2 en el marcador. Amb LAS VIP a la desesperada buscant el gol de l’empat va arribar el 4-2 definitiu obra de Cristina B, que les deixava sense opcions de semifinals.
7 punts en la fase de grups – 5 partits jugats – 2 victòries – 1 empat – 2 derrotes – 16 gols a favor per 11 en contra – dif (+5)