Hola a tots!

Sóc el Toni Ortega, Gerent de CSS.CAT. Tots o gairebé tots, em coneixeu; bé de manera personal, bé perquè llegiu les meves notes, o simplement ens hem vist de passada a les instal·lacions.

Aquest mes es compleixen 35 anys de la creació de CSS.CAT, quan molts@s de vosaltres@ encara no havíeu nascut; quan no existia la telefonia mòbil, quan la informàtica era una utopia a l’abast de grans empreses i amb uns sistemes enormes i extraordinàriament sensibles a la temperatura, quan calendaris i classificacions es feien (els feia), amb una màquina d’escriure Hispano Olivetti, quan …

Avui em dirigeixo a tots per comunicar-vos el meu retir de l’empresa. El pas del temps és inexorable i el canvi generacional és inevitable. Me’n vaig amb la satisfacció d’haver assolit una gran estabilitat per a l’empresa i una situació de lideratge pel que fa a la nostra activitat.

Vull agrair aquells que han confiat en mi, sobretot durant aquesta darrera temporada, que m’han ajudat a dirigir i consolidar CSS en uns moments extraordinàriament difícils. A partir del proper Setembre un equip de persones barreja de joventut i experiència liderat pel Juan Carlos Domínguez, serà qui dirigeixi el futur de CSS. Serà un futur il·lusionant del que ja conec algun dels diferents projectes que esdevindran al llarg dels propers mesos.


No m’allunyaré totalment de la nostra empresa. Penso seguir, però ja en segon pla, gaudint de l’evolució de CSS. Estic feliç per això.

UNA ENORME ABRAÇADA per a TOTS i TOTES.
Toni Ortega

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!