Recentment, s’ha disputat el partit de tornada entre el Barça i el Reial Madrid femení. El resultat ja el coneixem tots; i no repetiré la notícia sobre el nombre d’espectadors que van assistir al partit perquè tots també la coneixem… Afortunadament!

M’ha cridat l’atenció allò que han transmès periodistes esportius i no esportius referent al nombre d’espectadors (més de 90.000!). Sí, tot un record en un partit de futbol femení. Per descomptat la notícia important després del record d’assistents és el resultat d’aquest, amb la victòria de les jugadores blaugranes que, al meu modest entendre, reuneixen una plantilla de jugadores amb un nivell tècnic i físic formidable.

Pel que fa al partit hi ha un tema del qual gairebé no s’ha parlat: l’esportivitat de les jugadores. Partint de la base que es tractava d’un partit que podríem anomenar de la màxima rivalitat, amb l’afegit de la incertesa del resultat almenys durant la primera part, cal destacar l’extraordinari comportament de què van fer gala les jugadores. Aquest comportament és, evidentment, una aportació femenina, amb una manera de resoldre les diferències generalment diferent de com ho fem els homes. Em plau aquesta aportació que fan les dones al món de l’esport i, per què no dir-ho, extensiva a altres àmbits de la vida.

La meva satisfacció també perquè molts anys enrere vam ser la primera empresa en organitzar tornejos de futbol femení. I avui veiem que 90.000 persones es congreguen per veure-les jugar. M’encanta.

Toni Ortega
Gerent

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!