Molt s’ha parlat de la figura de Rafa Nadal, sobre els seus triomfs i, encara més, després del seu títol número 14 de Roland Garros. Sóc un seguidor de gairebé tota mena d’esports, encara que el futbol, ​​per motius evidents, és el primer de la llista.

El tennis és un dels esports que té més seguidors, bé com a practicants, bé com a seguidors. Jo particularment em trobo en el segon grup perquè tinc un mínim d’experiència gràcies als meus fills, que practicaven aquest esport durant molts anys i fa molts anys! Suficient per conèixer-ne els principis, així com la seva duresa física i mental.

Un dels tennistes que fan gran aquest esport és, indubtablement, Rafa Nadal, que atresora unes qualitats innegables. Estic parlant d’un gran esportista, que a les seves qualitats tennístiques s’uneixen unes qualitats humanes que en fan una figura important com a tennista i com a persona.

El món en general necessita referents dels què aprendre i al meu entendre, Rafa Nadal, més enllà de les seves creences, del tipus que fossin, és un d’aquests icones que han de servir per als nostres fills o néts. Una persona que sap guanyar i que, a més a més, sap perdre. É és un mestre; i jo desitjo per al món de l’esport que continuï molt de temps amb aquest exemple.

Toni Ortega
Gerent

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!