GRUP AgrupA

CELTIC BCN

Celtic BCN equip futbol femeni

Ja són tot un clàssic en els torneigs CSS! Van començar a les 09:00 guanyant el seu partit per un més que contundent 4-1 i semblava que les coses pintaven més que bé de cara a aconseguir alguna de les posicions que els dugués cap els quarts de final… però les tres derrotes posteriors les van deixar en 4a posició del grup A i sense opcions en els 4rts.
3 punts – 4 partits jugats – 1 victòria – 3 derrotes – 6 gols a favor per 18 en contra – dif (-12)

WHITE FIGHTERS

White Fighters

Van quedar últimes de grup amb un únic punt que sorprenentment el van aconseguir empatant a 1 gol contra les primeres de grup REGRESO DE COPES. És el segon torneig que participen com equip, cada vegada ho fan millor i sobretot gaudeixen molt més dels partits!
1 punt – 4 partits jugats – 1 empat – 3 derrotes – 5 gols a favor per 14 en contra – dif (-9)

GRUP B

grupB

LAS JELLY BEANS

Jelly Beans

Les també conegudes com les GUIRIS en les lligues intersetmanals, van aconseguir 3 punts davant les D’AQUÍ D’ALLÀ (2-0), tot i que amb la resta dels equips no van aconseguir cap punt més. Això les va fer quedar fora de les places que donaven accés en els 4rts.
3 punts – 4 partits jugats – 1 victòria – 3 derrotes – 3 gols a favor per 10 en contra – dif (-7)

D’AQUÍ D’ALLÀ 

daqui dallaEren molt justes de gent i això va fer que no poguessin competir al 100%, ni amb l’equip de gala. Últimes del grup B amb 0 punts, la llàstima és que no van poder inaugurar el marcador i es van quedar amb 0 gols en el torneig. Segur que en el pròxim les coses els hi aniran molt millor.
0 punts – 4 partits jugats – 4 derrotes – 0 gols a favor per 13 en contra – dif (-13)

GRUP C

grupC

GREEN WARRIORS

green warriors

També conegudes com a LES GUERRERES, van començar el torneig aconseguint la victòria per la mínima enfront les PARGUIS TEAM (1-2). En el següent contra les PALMERES les coses van anar a la inversa i van perdre per un ajustat 2-3 que combinat amb la derrota per golejada enfront de LAS PUPURRIS per 9-0, feia impossible l’accés en els quarts de final, passes el que passes en l’últim partit davant LAS DE SIEMPRE, on la derrota per 2-4 les va portar a l’última posició del grup C.
3 punts – 4 partits jugats – 1 victòria – 3 derrotes – 6 gols a favor per 17 en contra – dif (-11)

LES PARGUIS TEAM 

Parguis Team Si en comptes de perdre per la mínima enfront LAS DE SIEMPRE (2-3) i enfront GREEN WARRIORS (2-1), haguessin aconseguit 1 victòria, haurien arribat en l’últim partit contra LES PALMERES amb opcions d’entrar en la fase de quarts. Amb tot, es van acomiadar del torneig amb una victòria clara per 3-1, en el que podríem considerar com el grup de la mort pel nivell de les rivals.
3 punts – 4 partits jugats – 1 victòria – 3 derrotes – 7 gols a favor per 15 en contra – dif (-8)

LES PALMERES 

Palmeres

Es va convertir en l’equip revelació del torneig i va sorprendre a tothom aconseguint la victòria davant les GREEN WARRIORS (2-3). Aquesta li permetia, tot i les derrotes contra LAS PUPURRIS (4-1) i LAS DE SIEMPRE (0-3), arribar amb opcions de passar a quarts en cas de victòria en l’última jornada contra PARGUIS TEAM (havien de guanyar per una diferència de gols de +6). Finalment la derrota les va deixar fora de les eliminatòries.
3 punts – 4 partits jugats – 1 victòria – 3 derrotes – 5 gols a favor per 12 en contra – dif (-7)

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!