Les Rombo - futbol femenino CSS.CAT

Tots els equips tenen una història. Aquesta que us presentem avui és difícil d’explicar, ja que es dóna en molt poques ocasions que un equip experimenti aquesta metamorfosi. Us posem en antecedents:

El protagonista de la història és l’equip Rombo (antic nom de l’equip, ALFO), nou d’aquesta temporada a les lligues CSS i format per les següents jugadores:

  • Helsda “Ter Shelden”
  • Sil
  • Sara
  • Nats “Natarra”
  • Anqui

Sí, exactament no falta ningú més i són 5 jugadores justes… Clar que sí! Perquè en volem més!? Quantes jugadores poden jugar a la vegada? Doncs som-hi!!

El fet, és que el balanç de victòries/derrotes de l’equip en la 1a Lliga va ser de:

– 14 partits jugats. 12 perduts i només 2 de guanyats (un d’ells per incompareixença del rival). 7 gols a favor per 59 en contra. (ALFO)

Algú ens pot explicar, com és que el balanç en aquesta 2a Lliga és de:

– 8 partits jugats. 2 perduts i 6 de guanyats. 20 gols a favor i només 10 en contra. LA QUAL COSA LES POSA SEGONES DEL SEU GRUP amb 18 punts a només un de les Líders (LeonasFS) I PRESENTEN CANDIDATURA AL TÍTOL. (ROMBO)

A banda d’això, han passat d’ocupar l’última posició com equip més golejat… a la 1a posició com l’equip MENYS GOLEJAT de la competició amb només 10 gols encaixats.

Incorpora també aspirant al títol de màxima golejadora, cosa que en la 1a Lliga en prou feines sortien a la taula de classificació del torneig (ni per la part alta,ni per la part baixa). Desgraciadament, una desafortunada lesió de genoll ha fet que la “Natarra”, hagi de fer un “parón” per recuperar-se durant les pròximes setmanes.

Voleu saber per què es diuen Rombo?

El nom és per aprofitar les vegades que l’àrbitre diu el seu nom i en aquell moment recordar tal com s’han de col·locar en el camp de futbol sala. Exactament amb posició de ROMBO.

Des de CSS us volem felicitar per la feina ben feta i la superació que heu demostrat amb molt poc temps de marge! Us animem a seguir millorant i perquè no, aconseguir el títol de campiones de la 2a Lliga CSS.CAT.

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!