torneig-Futbol-sala-femeni-barcelona-solidarii

Des de fa 3 anys, organitzem cap al mes de Febrer un torneig de futbol sala femení DIFERENT. Un torneig que es fa de forma solidària, en favor de la lluita contra el càncer de mama. No es tracte d’un torneig més, sinó que és molt especial per nosaltres i del que més orgullosos ens sentim de portar a terme.

Tota la recaptació es destina íntegrament a l’AECC. Tots els integrants de CSS treballen sense cobrar aquest dia, de la mateixa manera que ho fan els àrbitres. Tot i que a vegades son objecte de crítiques, heu de saber que sense ells no seria possible disputar els partits i són part fonamental pel bon funcionament de qualsevol de les lligues de futbol. Molts d’ells, que no van poder venir per motius diversos, han col·laborat per fer més gran l’import total de les donacions.

Com a Gerent de CSS, em sento orgullós de l’esperit amb el qual tots els components de l’empresa sempre col·laboren en aquest esdeveniment: Francesc, Jesús, Juan Carlos, Jose…(un antic col·laborador, l’Eugeni, que també ens va acompanyar) i per descomptat, els àrbitres.

Per últim, el meu sincer agraïment en els equips que vàreu participar (n’hi ha que mai fallen, com Les Guerreres, Domingueras, Leonas, Jilguero por BMW) i persones que sense jugar, van recolzar amb la seva presencia el torneig, com ara la Patrícia (mediàtica de les Cebolletas, Mayas,…) o l’Ana Aguilar (ex portera de les Domingueras, Pajaras,…)

A tothom que hi va col·laborar, GRÀCIES per ser-hi!!! SOU TOT UN EXEMPLE!

Toni Ortega,
Gerent

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!