Fa més de 25 anys la nostra empresa iniciava els tornejos de futbol sala femení. Crec no equivocar-me si afirmo que la nostra va ser la primera empresa que va apostar per incorporar al món femení aquesta modalitat. Potser alguna de les què vau participar des de l’inici llegiu aquesta nota i recordeu aquells temps.

Els inicis de les dones en un esport considerat fins ara exclusivament d’homes no va ser fàcil. Recordo la manca d’experiència de les noies, l’assistència d’amics i més que amics d’algunes i els seus comentaris carregats de sorna… No va ser fàcil. Ha transcorregut molt de temps des de llavors. Amb el temps, d’altres empreses van incorporar a les seves lligues els tornejos femenins fins aconseguir, des de fa anys, que el futbol femení sigui un esport absolutament normalitzat entre dones de gairebé qualsevol edat.

L’espectacular augment de les dones en les activitats esportives de qualsevol especialitat ha estat d’un mèrit exclusiu que, de ben segur, han hagut de sortejar moltes dificultats fins aconseguir, no només una plena integració, sinó també destacar en gairebé totes les activitats esportives on participen. M’he permès publicar aquesta nota arran dels problemes sorgits entre les jugadores de la selecció espanyola de futbol amb el seu entrenador i amb l’estament federatiu. Ignoro els motius que han portat a aquestes desavinences i, humilment, demano tant a responsables com a jugadores, que trobin una solució que no llenci per la borda tantes il·lusions, tants esforços i tantes esperances de moltes joves per assolir importants metes a l’esport que estimen. Modestament, des de fa més de 25 anys vam plantar una llavor pel món del futbol femení i l’únic mèrit de CSS va ser creure en la capacitat de les dones. Si us plau, solucioneu-ho.

Toni Ortega,
Gerent

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!