Si busques on llogar pistes i camps de futbol sala a Barcelona aprop del Baix Llobregat (Esplugues, Cornellà i Hospitalet de Llobregat) amb fàcil accés amb cotxe, metro o bus, et recomanem llegir aquest post.

Avui et presentem una instal·lació que no és nova, potser és de les més antigues que tenim, és a dir, trenta-i-tants! Parlem de Thau Pedralbes. Segur que la coneixes. Abans de compartir l’oferta ampliada de pistes i camps de futbol sala que us ofereix, us comentem que està situada en un lloc estratègic. És zona alta de Barcelona, sortida 10 de la Ronda de Dalt al cor de Pedralbes. Tot i que molt a prop ja de tota una zona limítrofa amb el Baix Llobregat. Així, doncs, Esplugues de Llobregat és just al costat, el mateix Cornellà i l’Hospitalet de Llobregat. Pots arribar en 5 minuts si ets a aquestes localitats i aparcar amb força comoditat.

Parlar-te d’alguns detalls de la instal·lació de Thau Pedralbes que potser no coneguis. Ara hem canviat la gespa d´una de les pistes centrals i oferim lloguers i lligues de futbol sala de dilluns a divendres. Pots consultar-ne el preu aquí. I és que volem apropar-te el torneig de futbol sala perquè el teu lloguer de pista no quedi en només una patxanga entre els amics.

Ambdues opcions són possibles. Si vols llogar la pista accedeix ara mateix.

Saps que pots llogar el pavelló de Col·legi Alemany d’Esplugues de Llobregat per jugar a futbol sala, handbol o voley?

El pavelló del Col·legi Alemany es troba a Esplugues de Llobregat, a 5 minuts de Thau Pedralbes. És un pavelló de parquet molt demandat per lloguers de futbol sala, handbol i vòlei. Aparcar és molt fàcil a l’exterior de la instal·lació. Si vas consultant la nostra web, pots trobar preus des de 30€/hora.

A més al Col·legi Alemany també oferim lligues de futbol-7 a la pista més gran de Barcelona en un entorn molt agradable. Vine i comprova-ho.

Consideracions en el lloguer de pistes

Si acabes d’arribar a la nostra web i desitges llogar una pista, cal saber algunes consideracions bàsiques que ajuden al bon ús i manteniment de la pista.

 • En cas d’un lloguer destinat a menors d’edat, hi ha de ser present un monitor per cada 10 menors.
 • En el supòsit d’un lloguer amb la participació d’un menor d’edat, el pare o el tutor ha de signar un document que acrediti que es responsabilitza.
 • Qualsevol desperfecte de la instal·lació fruit d’un mal ús serà responsabilitat del jugador que ho hagi ocasionat.
 • No es pot accedir al camp amb beguda ni menjar.
 • El lloguer de la pista no inclou cobertura mèdica. Únicament de Responsabilitat Civil.

Triar la millor pista de futbol sala a Barcelona

En un altre post et comentàvem que a la nostra ciutat pots trobar no poques instal·lacions on llogar pistes de futbol sala, però només algunes ofereixen els beneficis que t’agradarien.

Des de la nostra web pots veure tots els detalls dels camps de futbol sala que tenim disponibles per a tu. La ubicació segur que determina quina triar. Tot i que hi ha altres detalls importants a considerar.

A CSS t’oferim:

 1. Atenció i tracte personalitzat a les nostres instal·lacions.
 2. Fàcil aparcament.
 3. Accés des de les principals vies de la ciutat.
 4. El millor ambient esportiu.
 5. Instal·lacions amb Bar o servei de màquines vending.
 6. Preus econòmics.
 7. Reserva online del lloguer en un moment.

On llogar pistes de futbol sala a Barcelona?

Ens trobaràs a:

 • Col·legi Alemany, en Esplugues De Llobregat
 • Sarrià, zona alta de Barcelona.
 • Thau Pedralbes, aprop de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
 • Jesús-María, Passeig de Sant Gervasi de Barcelona.
 • Sagrat-Cor, Sarrià, en la zona alta de Barcelona.

Ara ja saps on llogar pistes de futbol sala a Barcelona i, si vius a prop d’Esplugues, Hospitalet o Cornellà, comptes amb dues instal·lacions mi properes a tu.

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!