Com ja sabeu, fa cinc anys vam decidir endinsar-nos en una altra activitat esportiva de grup, com és el bàsquet. Per això, ens vam assesorar amb professionals d’aquest món que ens van ajudar a sortir de la ignorància i a iniciar aquesta activitat.

Els principis no van ser fàcils, encara que poc a poc hem après gràcies als nostres col·laboradors i a la paciència dels participants, que han perdonat els nostres desconeixements.

Per a aquells que venim del món del futbol ​​en les diferents variants i que hem arribat a creure que el futbol és un esport dur i exigent, amb molt contacte físic, els aconsellaria visualitzar algun partit de bàsquet, però “a peu de pista”, no a la televisió, on s’adonaran de l’esforç que duen a terme els integrants dels diferents equips que participen en els nostres tornejos.
A les lligues de bàsquet que CSS organitza a Barcelona, hi participen equips novells i altres més experimentats; en alguns casos la diferència tècnica és notables, però l’esforç, la voluntat i el lliurament de tots és notori i comú en tots ells. He tingut la sort de visionar molts d’aquests partits, en alguns casos mitjançant l’enregistrament amb una càmera. Com deia abans “a peu de pista” és realment molt atractiu observar les tàctiques i tècniques que organitza cada equip, així com el seu esforç. Pels que participeu en tornejos de futbol sala, en una pista de 20 x 40m disputen el partit 10 jugadors (5 per equip), mentre que aquest mateix nombre de jugadors (10), disputen el partit de bàsquet en una pista que és gairebé el 30% de la de futbol sala.

Celebro la decisió que en el seu moment vam prendre d’incorporar el bàsquet a les nostres competicions i m’alegra comprovar que els equips s’ho passen bé amb una activitat amb què intentem millorar sempre. Oferim actes electròniques, que vol dir resultats al moment al nostre web; àrbitre i taula, marcador electrònic i pavellons esportius de primera línia i a la zona alta de Barcelona.
Toni Ortega,
Gerent

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!