Si busques on jugar una lliga de futbol-7 a cinc minuts en cotxe de la zona alta de Barcelona i molt aprop del Baix Llobregat (Esplugues, Cornellà i l’Hospitalet de Llobregat), fàcil d’accedir amb cotxe i aparcar-hi, et recomanem que llegeixis aquest article.

Avui et presentem una instal·lació que no és nova, te l’oferim fa uns quants anys. Parlem del Col·legi Alemany de Barcelona, instal·lació situada a la part alta d’Esplugues, en la què organitzem lligues de futbol-7 de dilluns a divendres i en la què també pots llogar una pista de bàsquet en pavelló cobert. Com et deiem està situada en un lloc estratègic. És a la frontera entre Barcelona, Esplugues i Sant Just Desvern; per tant Hospitalet i Cornellà queden molt a la bora. Pots arribar en 5 minuts si estàs en aquestes localitats i aparcar amb molta comoditat. El Col·legi Alemany, es troba a al Avinguda Jacint Esteva Fontanet 105. Està situat entre les sortides número 10 i 11 de la Ronda de Dalt.

 

Un petit de detall de la pista del Cole·legi Alemany és el fet que és la més gran de Barcelona. És absolutamet diferencial jugar a futbol-7 en aquesta pista en un entorn espectacular.

Ja hem obert les inscripcions per a la lliga de Futbol7 temporada 2023.24. Si no ens coneixes encara, que sàpigues que comptem amb 36 anys d’experiència organitzant lligues de futbol a Barcelona. Hem inventat lligues, hem inventat conceptes, hem inventat software propi i creat una normativa orientada a oferir-te una lliga amb el millor ambient. Aquest és el nostre lema des d’aleshores. Per això comptem amb:

Ampli plantell d’àrbitres amb gran experiència.
Actes electròniques amb resultats actualitzats a l’instant.
Seguiment web de la competició (calendaris, resultats, classificacions, màxims, mínims, etc).
Respectem la teva preferència horària tot el possible. Ens importa!
Trofeus pels guanyadors.
Delegat de pista a la instal·lació tots els dies de partit.
La pista de futbol-7 més gran de Barcelona.

Afanya’t i inscriu el teu equip si el que busques és una lliga de futbol-7 a la zona de Esplugues, Sant Just, Cornellà i Hospitalet de Llobregat. 

Enllaços d’interès:

Lligues de Futbol7

Inscripció torneig

Més info a:
Tel / Wassap
655 643 516

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!