Temps enrere vam tenir la idea d’aglutinar a tots els que desitgessin formar un gran col·lectiu que anomenem CSS CLUB.

La condició indispensable per ser part d’aquest col·lectiu era que, en alguna mesura, tinguessin algun tipus de vinculació amb CSS i que formessin part d’un projecte professional propi. No importava el volum del seu negoci (des d’un autònom/a un gran empresari).

Actualment, el nombre de participants a les nostres competicions és superior a les 3.000 persones i conseqüentment unes possibilitats de negoci de proporció semblant. Per part nostra, posem a disposició dels interessats un espai on puguin anunciar les ofertes d’aquells productes o serveis, que tractin. Evidentment, aquest espai és absolutament gratuït.
En el seu moment vam intentar ampliar aquest espai i donar-li més cobertura i visibilitat, però la pandèmia ens va portar a prioritzar altres tasques. A partir del proper mes de febrer durem a terme el nostre projecte de millora. Per això convidem a tots aquells que reuneixin les condicions abans exposades a formar part d’aquest col·lectiu i les seves enormes possibilitats que, tal com desitjo, tindreu ocasió de comprovar.
Per inscriure’s anunciant les vostres propostes, envieu-nos un mail a info@css.cat.
Cordialment,
Toni Ortega
Gerent
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!