fubol sala femení

Pinya n. f.

1 Fruit pi, de l’avet i del arbres, que té forma ovalada o de con, i que és acabat en punta i format per moltes peces dures col·locades en forma d’escames: algunes pinyes tenen pinyons comestibles.
2 Fruit comestible de l’ananàs, gros, amb la polpa groga i molt sucosa i que té una escorça dura que acaba en un conjunt de fulles.

3 Conjunt de persones unides estretament per un sentiment de lleialtat i de fidelitat: aquest grup d’amics és una pinya davant de les desgràcies.

4 Conjunt de persones, animals o coses molt junts: la família de ximpanzés dormia fent una pinya.

5 Conjunt de persones que formen la base d’un castell humà.

6 Cop molt fort donat contra alguna cosa: conduïen com uns bojos i es van donar una pinya contra un fanal.

7 Cop de puny: la discussió va acabar a pinyes.

Doncs bé, per nosaltres Piñas té un significat més:

Equip format per 13 jugadores que disputa la lliga femenina CSS.CAT dels dimecres 1a divisió a Sarrià. Els seus números són espectaculars: 7 gols a favor, per només 264 en contra en 16 jornades. Fa setmanes que han confirmat el seu descens de categoria i ja pensen en com serà jugar contra equips que siguin del seu nivell.

Amb tot, són tot un exemple de Fair Play i generen un bon ambient a les lligues que costa de trobar en equips que pateixen derrotes per tanta diferència de gols. Tot i així, venen amb ilusió, s’ho passen bé i gaudeixen com el que més dels partits de cada setmana.

Que passa quan marquen un gol?
– Quan marquen (porten 3 gols anotats), sembla que no hi hagi un demà, ho donen tot i transmeten felicitat a tots els que en aquell moment estan gaudint del partit. En l’últim partit de la 1a Lliga van aconseguir el 3r gol posant en el marcador un resultat apretat de 1 – 11.

Ja comença la 2a Lliga i de ben segur que el descens de categoria serà un pas enrere per fer-ne molts més endavant.

Sou tot un exemple i estem molt contents de tenir un equip com vosaltres a les lligues de futbol sala femení!

PIÑAS! PIÑAS! PIÑAS MARAVILLAS!!!

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!