Increïble torneig de futbol sala femení el que vam viure a Sarrià el dissabe 29 de juny!

Volia fer un comentari relacionat amb el torneig de futbol sala femení que com cada estiu organitzem finalitzant la temporada a la instal·lació del Centro Asturiano de Barcelona, per a nosaltres Sarrià ;). Permeteu-me abans explicar el factor inesperat que va condicionar el torneig, que es va presentar gairebé un dia abans de disputar-se, però que de cap manera va ser per “mullar-nos” el nostre dia de Futbol Femení. Tot el contrari!

Com ja sabeu, durant els darrers dies hem soportat una onada de calor com segurament no hem conegut mai. Aquesta onada de calor ens ha mantingut amb els dubtes de si feiem o no el torneig; era angoixant perquè semblava que cada dia feia més calor a mida que ens apropàvem a la data del partit. Finalment, doncs, veient que els pronòstic metereològic era similar al dels darrers dies, vem parlar am els serveis corresponents de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona. La seva resposta? No volien decidir ni tampoc “mullar-se”. Així que el dia abans del torneig vam fer una consulta a tots els equips inscrits per saber si volien jugar  donades les circumstàncies, tenint en compte que prendríem totes les precaucions possibles perque les jugadores no patissin tant.

Per prudència, només 2 equips van decidir no participar. Això ens va obligar a refer el calendari la nit abans in extremis.
Així que volem donar les gràcies a tots els equips per la seva paciència i valentia  en un dels torneigs potser més calorosos que hem viscut!

Vull destacar que el torneig d’aquesta edició va ser uns dels més disputats que recordo. Va haver molta igualtat; tanta que va ser difícl decidir qui va ser la millor portera i la millor jugadora. En nom de tot l’equip de col·laboradors de CSS.CAT, os donem les gràcies per la vostra asistència i esportivitat.

Toni Ortega,
Gerent

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!