Dies enrere, quan em dirigia a la zona de Sant Gervasi per a una gestió, em vaig adonar que era el dia que l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) havia assenyalat per dur a terme seva col·lecta anual.

Era un dia gris i una mica plujós, però allà hi havia 2 noies de l’AECC col·laborant per aconseguir diners. Una d’elles em va preguntar molt amablement si desitjava col·laborar; a l’aproporar-me per fer-ho, li vaig respondre que com a empresa també col·laborem cada any organitzant un torneig solidari.

Quina sorpresa quan em va comentar que coneixia CSS i que havia participat en les nostres lligues. Després de xerrar una estona vam inmortalitzar el moment amb una fotografia.

Desitjo donar les gràcies a la Laura pel seu treball i amabilitat i a totes les persones que dediquen part del seu temps per lluitar contra aquesta terrible malaltia.

Si no coneixes els torneigs Solidaris que CSS ha organitzat, aquí tens info de les 4 edicions que CSS ha organitzat en els darrers anys en col·laboració amb l’AECC.

Toni Ortega

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!