torneig 5x5 gol a gol

El dissabte 25 de març, CSS organitza a les instal·lacions de Gol a Gol un torneig 5×5 de 5 hores.

Es disputarà un torneig 5×5 masculí i femení, tot i que el format de competició serà exactament el mateix en tots dos casos.

Grups de 6 equips on es disputarà una primera volta (5 partits cada equip). Els partits de la fase prèvia seran de 20 minuts i sense descans. Això vol dir que no hi haurà mitja part.

Un cop finalitzada la fase prèvia, 1r i 2n es disputen el trofeu en una final de 30 minuts (15 minuts per part), amb un descans de 5 minuts.

La FINAL MASCULINA començarà a les 14:10, mentres que la FINAL FEMENINA ho farà a les 14:20, per tal de deixar 10 minuts entre els últims partits de prèvia i la Final.

Alguns dels partits els podreu veure després, gràcies a les càmeres que es troben just darrere les porteries.

També tindreu l’oportunitat de batre en duel entre vosaltres amb el mesurador de potència de xut, gaudir d’una partida de Ping Pong o futbolín.

Podreu controlar el ritme cardíac del vostre cor, així com comptabilitzar la distància recorreguda durant el torneig. I moltes coses més….!!!

Com podreu comprovar és un NOU CONCEPTE DE FUTBOL, ja que hi ha parts del reglament que son un pèl diferentes de les que coneixem en el Futbol Sala convencional. Tot seguit us en deixem les més importants:

• No hi ha fores de banda i està permès jugar amb les bandes del terreny de joc.
  • Els corners només es concedeixen en cas que la pilota sigui desviada per un defensor, sí és el porter qui ho fa, es concedirà servei de porteria (igual que passa amb el Handball o Watterpolo).
  • Els jugadors no poden invadir l’àrea de porteria (ni els atacants ni els defensors). Si això succeix la possessió de pilota passa a l’equip contrari a l’infractor.
  • No existeixen els penals convencionals. En cas de necessitar-los per determinar el campió, aquests s’executen com en el cas de l’Hoquei sobre patins (es converteixen en un 1×1 amb el porter)