Després de mesos de reunions, ens omple d’orgull comunicar-vos que CSS.CAT i l’SS Lazio Futbol Sala han arribat a un acord per ubicar la nova filial del club italià a Barcelona. Exactament, aquestes seran les instal·lacions del Centro Asturiano ubicades en el barri de Sarrià.

La Società Sportiva Lazio és un dels històrics del Calcio Italià. En el seu palmarès hi destaquen 2 títols de Lliga de la Serie A (Scudettos), 6 copes d’Itàlia, 1 Recopa i 1 Supercopa d’Europa. Club esportiu amb nom dins el món del futbol i sens dubte un dels gran del Calcio Italià.

Els entrenaments es faran sota la direcció tècnica del Felice Mastropierro, responsable de la SS Lazio Futbol Sala a Barcelona. Exjugador de primer nivell en equips com Pescara, Cagliari, Petrarca, Milano italians així com Gáldar i Segovia espanyols. A banda també ha estat durant 5 anys entrenant a França, on ha estat designat com a millor entrenador durant la passada temporada 2015-2016 i nominat a la Premier Indiana al costat de ilustres com Ryan Giggs, Ronaldinho Gaucho o Falcao entre d’altres.

Si voleu formar part de l’Escola de Tecnificació de Futbol Sala o bé rebre més informació, només heu de comunicar-vos a través del següent correu academialazio@gmail.com o bé a través del telèfon +34 657 614 122 . Teniu temps per informar-vos fins el proper 20 de març.

Els dies d’entrenament, seràn els dimarts (a partir del proper mes de març) de 17:00 a 18:00 a les instal·lacions de CSS.CAT a Sarrià.

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!