Fa temps desitjàvem organitzar un esdeveniment esportiu amb la intenció de recaptar diners per destinar a la lluita contra aquesta xacra que és el càncer de mama, i que directa o indirectament ens afecta a tots (mares, germanes, amigues, parelles…); finalment, el vam poder du a terme el passat dissabte 21 de gener.

Volem agrair a tots els equips participants la seva assistència, la seva generositat i la seva actitud esportiva i positiva, sense ells no haguéssim pogut aconseguir res. El nostre agraïment també per aquelles persones, que sense participar en el torneig, hi van col·laborar econòmicament.

En el pla personal agraeixo als col·laboradors de CSS que van organitzar aquest esdeveniment, ja que no només ho van fer de forma gratuïta, sinó que a més a més, ens alguns casos, van aportar diners de la seva butxaca per augmentar la quantitat que lliurarem a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (que arriba als 1939,75€).

Com a Gerent de CSS em sento orgullós de tots els que hi van contribuir, així com la il·lusió que van posar en aquesta tasca sense estalviar el més mínim esforç.

Finalment, a tots i totes…. GRÀCIES DE COR!!!

Toni Ortega

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!