Hi ha mancances a les instal·lacions on disputeu els vostres partits de futbol sala, futbol 7, bàsquet,… setmana rere setmana?

Futbol Sala i les millores en les Instal·lacions Esportives CSS

Ens posem en contacte per comunicar que aquesta setmana, segons ens han informat, començaran els treballs per a arreglar les xarxes superiors de la Pista 2 que hi ha a les instal·lacions del Centro Asturiano de Barcelona (CSS – Sarrià – Reina Elisenda).

És una bona notícia, ja que fa mesos que el seu estat és cada vegada més lamentable, afecta en el desenvolupament dels partits (impedeix realitzar certs desplaçaments de pilota) i sobretot provoca les queixes dels equips, totalment justificades.

Amb tot, us volíem ensenyar en primícia, unes imatges que demostren que tot i l’estat lamentable de les xarxes, des de l’organització de les lligues i competicions CSS, ens hi hem esforçat per intentar que molesti el menys possible.

Com ho veiéu? Creiéu que les eines són les indicades?…. Esperem que els professionals facin la seva feina i que vosaltres pugueu disfrutar del vostre esport en unes instal·lacions amb condicions!

Gràcies per la paciència!

1

2

3

4

5

6

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!