El proper 12 de desembre, des de les 10:00 i fins les 19:00, CSS.CAT celebra el seu 1er GREEN DAY a les instal·lacions del Centro Asturiano de Sarrià.

output_sRGLw2

 

angle-double-rightReserva ja!

 

El Green Day, neix amb l’objectiu de convertir els camps de futbol del Centro Asturiano de Barcelona (Sarrià), amb el punt de trobada d’aquelles persones que els apassiona el futbol. Aquells que els caps de setmana aprofiten per fer un partit entre amics, companys de feina, familiars, i que serveix en moltes ocasions com a excusa per fer un bon esmorzar, una cervesa, unes tapes o fins i tot un dinar de forquilla i ganivet després de l’esforç físic més o menys intens, en el Restaurant Sidreria Casa Asturies (dins la mateixa instal·lació).

A banda, també ho fem perquè sabem del cert que hi ha molts equips que juguen a les nostres lligues i/o competicions però desconeixen per complet que també lloguem les pistes en altres horaris o que per exmeple els dissabtes tenim la instal·lació oberta matí i tarda. També us volem recordar que tots aquells que jugueu a les lligues CSS, teniu un descompte de 10€ respecte el preu habitual del lloguer durant tota la temporada.

No et quedis sense pista i fes ja la teva reserva per només 25€/hora i gaudeix del primer GREEN DAY de la temporada 2015-2016!!!

El proper 12 del 12 GREEN DAY CSS

 

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!