Sabies que … en els partits de les lligues CSS.CAT la durada del partit és a temps corregut?

Aquesta setmana us volem recordar quina és la durada dels partits que es disputen a les lligues CSS.CAT, de dilluns adivendres a partir de les 20:00 del vespre, ja que no fa gaire vàrem comprovar que encara hi ha jugadors que no saben quina és la durada dels partits o bé si aquests són a temps aturat o a temps corregut (no s’atura el temps).

Doncs bé, amb la intenció d’evitar aquests dubtes i amb l’objectiu que cada vegada siguin menys els jugadors que desconeixen el reglament, us deixem amb el punt on es fa esment del que acabavem de comentar:

cronometro3. Durada del partit i temps mort – Futbol Sala

La durada d’un partit és de 20 minuts per part sense aturar el temps, amb 3 minuts de descans entre les dues parts. El temps només s’atura si l’àrbitre ho considera oportú (lesions, apagada de llum, etcètera).

Cada equip pot sol·licitar un temps mort de 30 segons en cada part, quan té la possessió de la pilota i abans del minut 15, si béno s’atura el rellotge. També es concedeix temps mort si es demana abans del minut 15 i la possessió de la pilota no es dóna fins als minuts successius.

3. Durada del partit – Futbol 7

La durada d’un partit és de 25 minuts per part sense aturar el temps, amb 3 minuts de descans entre les dues parts. El temps només s’atura si l’àrbitre ho considera oportú (lesions, apagada de llum, etcètera).

3. Durada del partit i temps mort – Bàsquet

La durada d’un partit és de 40 minuts, distribuits amb 4 quarts de 10 minuts amb un descans de 5 minuts entre el 2n i el 3r quart. El temps només s’atura si l’àrbitre ho considera oportú (lesions, apagada de llum, etc…) i també en els 3 últims minuts de partit.Cada equip pot sollicitar un temps mort de 30 segons en cada un dels 4 períodes.

Recordeu que si teniu qualsevol dubte respecte reglament, normativa, o bé altres temes, us podeu comunicar a través del telèfon 93.117.10.13 o bé a través del correu info@css.cat.