Sabies que … A CSS.CAT, tots els participants que disputen les nostres competicions, estan coberts en cas d’accident?

Com tots sabeu, a principi de temporada els equips aboneu una sèrie de diners en concepte de dipòsit, partits i mútues. La part corresponent a les mútues (17,50€/persona), us garanteix una atenció privada de setembre a juliol, en cas de lesió, sempre que aquesta es produeixi durant la disputa d’algun dels partits de les lligues CSS. Per això és indispensable per a nosaltres, disposar del full de mutualitat amb les dades dels components de l’equip el més aviat possible a principi de temporada.

(NOTA: Recordeu que només els jugadors donats d’alta com a fixes a l’equip, disposen d’aquest servei. Els PROVISIONALS, NO disposen de cobertura mèdica i per aquest motiu se’ls hi fa firmar la fitxa que posteriorment entreguen a l’àrbitre)

 

Avantatges de la cobertura médica:

1- Preu econòmic – 17,5€ o 1,59€ al mes.
Això és degut al fet que formeu part d’un col·lectiu nombrós i això us permet beneficiar-vos d’un preu molt econòmic per persona i anual (som més, paguem menys).

2- La cobertura mèdica que us oferim cobreix tot tipus de lesions, excepte trencament tendó d’Aquil·les, ja que aquest es pot provocar de manera totalment fortuïta sense necessitat d’estar practicant exercici físic, ni cap esport de contacte.

3- Centre d’atenció mèdica Hospital Quirón de Barcelona, situat a la Sortida 6 de Ronda de Dalt, a només 5/10 minuts de totes les instal·lacions on hi ha activitat de les lligues i competicions CSS.CAT

css-cat-lesio

 

Què s’ha de fer en cas de lesió durant un partit?

Sempre que el jugador hagi abonat els 17,50€ i facilitat les seves dades a l’organització, haurà de demanar, en el responsable de CSS a la instal·lació, el volant d’accident per tal de poder anar el mateix dia d’urgències cap a la Quirón. A partir d’aquest moment, serà la companyia de segurs l’encarregada d’informar en el lesionat, els passos a seguir en tot moment i les pròximes visites.

 

 

 

 

Mapa Hospital Quirón

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!