Sabies que … a CSS.CAT no s’aplacen els partits?

Sovint ens trobem amb la impossibilitat d’assistir a un partit; bé sigui per feina, compromisos personals, familiars, etc., (o bé perquè el nostre porter no pot assistir), i ja sabem el que passa quan no tenim porter…

 

El problema és compaginar el legítim interès dels que no poden assistir als partits, amb el aquells que estan esperant el dia de la setmana per retrobar-se amb els seus col·legues i practicar l’esport que els agrada.

 

 

 

 


tardeAl llarg del temps, s’han dut a terme diferents solucions per poder compaginar els interessos de tots els jugadors/es; com per exemple – ajornar partits, amb l’obligació de recuperar-los amb més o menys rapidesa (però això ens ocasionava altres problemes: en primer lloc disposar d’una pista, només per recuperar partits, i després posar-se d’acord tots dos equips en el dia i l’hora). Vam intentar també la possibilitat que cada equip pogués ajornar un partit, però això ens ocasionava més problemes: equips que havien acabat la competició havien d’esperar fins a 4 o 5 setmanes, a que es recuperessin els partits aplaçats per motius diversos
.

 

 

 

Provisional CSS.CATFinalment, vam optar per crear la figura del jugador provisional, de manera que cada equip de futbol sala i bàsquet pugui incorporar en un partit fins a 3 jugadors provisionals, i fins a 4 en el cas de futbol 7.

Sembla ser la fórmula més racional amb la qual s’ha aconseguit ajudar els equips a assistir a tots els partits i la que perjudica menys al desenvolupament de la competició. Com ja sabeu, per jugar com a provisional en un equip, és imprescindible presentar un DNI o document acreditatiu (imprescindible), a banda d’abonar 2€.

Tots els jugadors que participen com a jugador fixe en algun dels equips, poden jugar com a provisional en qualsevol altre (sempre que sigui un altre dia) de manera totalment gratuïta.

 

 

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!