DES D’ARA REBRÀS LES NOTIFICACIONS DELS TEUS PARTITS EN EL TEU MAIL!

Després de més de 30 anys organitzant competicions esportives de caràcter amateur, sabem que la figura del responsable d’equip és imprescindible. És qui parla amb nosaltres en nom de l’equip, és qui s’encarrega de comunicar els imports que s’han de pagar a la resta, qui s’encarrega en moltes ocasions de buscar substituts per baixes d’última hora o falta de gent dels habituals, és qui comunica quan es juga i quan no a la resta de companys;  en definitiva, fa d’enllaç entre organització i equip. Ara, TOTS ELS JUGADORS sabreu què passa amb els vostres partits!

Quan Jugueu?

Ho sabreu 72 hores abans del vostre partit amb un mail en el vostre correu electrònic. RECORDEU QUE SEMPRE HO PODEU CONSULTAR A TRAVÉS DE l’ÀREA PRIVADA DEL WEB.

Quan s’aplaça un partit?

Ho sabreu en el moment en què el vostre responsable d’instal·lació (Jesús, Juan Carlos, José Maria, Dani o José Vicente), ho decideixi per motius com la pluja, causa major, no disponibilitat d’horari… Sempre en aquest cas, el partit es jugarà en una nova data pendent de determinar!

Què passa si el vostre rival no es presenta?

Molts de vosaltres potser ens heu sentit dir en diverses ocasions “W.O”. Això significa que algun dels equips que havien de jugar la jornada no es podran presentar i, per tant, se’ls hi donarà el partit com a perdut. En aquest cas, els jugadors de l’equip perjudicat rebran una notificació en el moment en què això succeeixi i estaran al corrent del que això implica. Aquesta nova eina, ens permetrà mantenir-vos informats d’una manera molt més eficaç. Per cert, recordeu que des de la passada temporada podeu consultar els resultats dels partits al moment gràcies a les actes electròniques que disposa el nostre col·lectiu arbitral.

A CSS.CAT millorem cada temporada per oferir-vos el millor de nosaltres i de retruc, les millors lligues de futbol sala, futbol7, futbol7 mixt i bàsquet de Barcelona. Tot i això, en volem més i ho volem fer millor! Ja us podem avançar que la pròxima novetat serà el palmarès històric de tots els equips que han disputat les nostres lligues i competicions i que han estat capaços de coronar-se com a campions (COPA OR) o subcampions (COPA PLATA) com a mínim una vegada, així com també el palmarès històric de màxims golejadors/es (BOTA OR) i porters/es (GUANT OR).

La Lliga no ha fet més que començar!

 

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!