LLIGUES FUTBOL SALA FEMENÍ A SARRIÀ

Sí, tots els nostres equips mereixen comentaris, fotos i un seguiment esportiu i divulgatiu. De moment, seguim amb un tastet, concretament de les lligues de futbol sala que jugues les noies a Sarrià.

Així va la 1a Divisió DIMARTS


En primer lloc es troben les SKORPIAS amb 9 punts. A continuació, un doble empat a 6 punts després de la victòria de MOSSEGADES per 9 a 1 a OLIVIAS i de SKORPIA, per 4 a 2, a HABEMUS. En aquest darrer cas, en un partit molt disputat; HABEMUS reaccionarà i anirà pujant a la classificació pel seu nivell. D’altra banda FUTBELLE CLASSICS va guanyar a THE HULKS per 4 a 2.
Continua també a la classificació de màximes golejadores la Kira Muhe, de l’equip SKORPIAS i la Laura Vilches de MOSSEGADES, amb 7 gols cadascuna. No passa el mateix amb les porteres menys golejades: en primer lloc es troba l’Andrea Huelva de FUTBELLE CLASSICS i l’Ester Pruñonosa de PURA VIDA TEAM amb només 4 gols encaixats!.

La lliga no ha fet més que començar però la nostra previsió és d’una lluita molt forta per classificar-se entre els 3 primers equips. Igualment passarà amb la classificació de la màxima golejadora i la portera menys golejada. Qui guanyarà el trofeu?

I així va la 2a Divisió DIMARTS

A la crònica del partit KRIPTONITAS vs. TOCAPELOTAS, vam comentar queTOCAPELOTAS és més aviat un equip de 1a Divisió. Juntament amb KAOS, des de bon inici semblen llençades cap a la 1a Divisió. TOCAPELOTAS té uns registres espectaculars: 19 gols a favor, per només 1 en contra. Les segueixen d’aprop AURRERÁ, DRINK TEAM i LAS GUIRIS, tots 3 equips amb el gol averatge positiu. En el cas de LAS GUIRIS amb un partit menys.

Pel trofeu de portera menys golejada, la Mireia Jansá de TOCAPELOTAS té només 1 gol en contra, l’Anna Legarra d’AURRERÁ 3 gols, la Bronagh Lee de LAS GUIRIS 3 gols i l’Aurora O’brate, també 3 gols.
Pel que fá a golejadores, encapçala la classificació la Sara Segarra de TOCAPELOTAS amb 8 gols, i a continuació amb un empat a 4 gols, la Laia del Blanco, que també juga a  TOCAPELOTAS, i la Paula López e l’equip ROY.

Però en fi, la Lliga no ha fet més que començar!

 

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!