CLASSIFICACIÓ LLIGUES FEMENINES DIMECRES

Com ja sabeu, el de dimecres és un grup únic i molt gran (14 equips). La proposta, doncs, és fer una fase d’anada (és a dir, jugar 13 partits) i en acabat, dividir el grup en dos nivells.

De moment farem un breu resum de com es va desenvolupant aquesta primera fase.

Al capdavant de la classificació, LAS MAYAS, intractables (18 punts de 6 partits); a més, un gol averatge insuperable: 37 gols a favor i 0 gols en contra!!

Segueix molt a prop TAPAS VARIADAS amb un registre espectacular: 15 punts, amb un partit menys i un gol averatge també espectacular, amb 27 gols a favor per només 2 en contra. Tot seguit, DEPORDIVAS amb 13 punts i 17 i 11 gols respectivament; OH DIOSAS, 12 punts, amb 30 gols a favor! Per últim, LEONAS FS, tanca el grup capdavanter, amb 10 punts i 24 i 9 gols, respectivament.

Laclassificació de porteres menys golejades són, per aquest ordre, LAS MAYAS, TAPAS VARIADAS I INTER DE MITENTES (cap d’aquests 3 equips tenen portera), amb la qual cosa la portera menys golejada és la Mònica Sosa de LEONAS, amb 9 gols encaixats.

La classificació de jugadores més golejadores són per aquest ordre, Berta Torregrosa (LAS MAYA) amb 18 gols i a continuació la Judit Buendia (LEONAS), amb 10 gols.

Segons el calendari, al llarg de les pròximes 3 setmanes hi haurà tot un seguit d’enfrontaments, que serà clau en les classificacions finals.

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!