Les competicions esportives a CSS s’aturen durant 15 dies.

Vista la resolució SLT/2546/2020 publicada en el dia d’avui en el DOGC, la SGEAF i les autoritats sanitàries, amb motiu de la situació de pandèmia per Covid-19, han ordenat l’ajornament de totes les competicions esportives catalanes no professionals durant els pròxims 15 dies, a partir del divendres 16 d’octubre i fins el 30 d’octubre 2020. En aquesta sol·licitud s’explica que aquesta mesura, en cap cas, està motivada per manca de seguretat, sinó com a mesura preventiva per reduir els desplaçaments arreu el territori. CSS.CAT  com no pot ser d’altre manera, secunda totalment la iniciativa dictada per tal de frenar l’expansió de la pandèmia pel nostre territori.

De la mateixa manera, us informem a tots aquells equips que vulgueu llogar les pistes per fer entrenaments, que aquestes estaran disponibles a través del nostre Lloguers Online i a un cost de només 40€/h de futbol sala i a 60€/h Futbol 7 (només per equips de les lligues CSS). Donem aquesta opció per diversos motius:

– La voluntat del decret en la suspensió de totes les competicions és el d’evitar els desplaçaments els caps de setmana, cosa que en el nostre cas això no succeeix. En cap cas prohibeix l’activitat física ni tampoc els entrenaments en els respecius clubs de futbol d’arreu.

– A banda, us considerem un grup bombolla dins la nostra instal·lació (veniu gairebé sempre els mateixos i sempre el mateix dia de la setmana).

– Diversos equips han mostrat interés per seguir venint a les instal·lacions, sempre respectant que en cap cas es disputaran competicions organitzades per CSS.

– Seguirem adoptant les mateixes mesures de seguretat i higiene  en totes les instal·lacions que tinguem disponibles.

Aquest parèntesi no canvia la intenció de CSS de desenvolupar, amb totes les garanties, les seves competicions a partir del moment en què s’aixequi la restricció marcada pel Govern.

Som CSS, Conscients, Segurs i Solidàris.

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!