Després de 6 mesos de tancament, la nostra societat es posa poc a poc en marxa tot i les mancances de tipus econòmic, personal i humà.

Pel que fa a CSS, prenem totes les precaucions que marquen les autoritats. En aquest sentit, desitjo donar novament les gràcies a tots els equips que heu confiat en la nostra empresa (per cert, han estat molts) en una temporada inèdita per a tothom en què la confiança és un factor determinant.

No regatejarem esforços perquè us trobeu amb la seguretat que mereixeu. La pandèmia ens obliga a fer un esforç extraordinari que afrontem amb professionalitat i afecte. Més de 30 anys organitzant tornejos són un aval.

Si us trobeu indecisos respecte a la possibilitat de participar en qualsevol esdeveniment esportiu, tingueu en compte que ens veurem obligats a compartir aquest mal amb totes les nostres activitats familiars, esportives, professionals o socials.

Si heu decidit participar en algun esdeveniment esportiu, ja sigui amb nosaltres o a qualsevol altra empresa, em permeto recomanar, des de l’experiència de més de 30 anys, que tingueu prudència en l’elecció. Llavors:

– Assegureu-vos que us tornin els dipòsits.
– Esbrineu el nom de la Mútua i la seva cobertura abans de pagar. Hi ha empreses que només garanteixen els primers auxilis.
– Esbrineu l’ambient de joc a l’empresa. Us podeu portar alguna sorpresa desagradable.

Us saludo cordialment amb el desig de fer-ho de forma personal.

Toni Ortega,
Geente CSS.CAT

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!