Bona tarda a tots, 

 
Fa 3 setmanes que no esteu jugant els vostres partits de lliga i es per això que ús volíem comentar el següent envers la situació que estem vivint a casa nostre. 
 
Som conscients que aquesta temporada tocarà conviure amb la pandèmia i és per això que contenplem diversos escenaris, però la nostra intenció és reiniciar les competicions en quan les autoritats competents ho permetin i que totes elles puguin finalitzar tal i com estava previst, durant aquesta temporada 2020-2021. Ho diem amb rotunditat, ja que hem adaptat totes les mesures i més, envers seguretat i higiene , per tal de garantir que en les lligues, competicions i instal·lacions que gestiona CSS el risc de contagi sigui mínim si és que existeix. 
 
Us demanem a tots paciència durant els dies que no ens deixin practicar l’esport que més ens agrada i que en quan ens permetin fer-ho, ho fem amb responsabilitat però això sí, amb més ganes que mai. 
 
Aprofitem per recordar-vos que si heu tingut algun cas de covid-19 dins del grup de gent que forma part de l’equip, ens ho féu saber per tal de tenir un control de tots els casos. 
 
Cuideu-vos molt i no deixeu de fer esport!

CSS.CAT

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!