orneig solidari futbol sala femeni

Entre tots, GUANYEM al càncer per golejada” aquest és el lema del torneig de Futbol Sala femení que es disputarà el proper 21 de gener a les instal·lacions del Centro Asturiano de Barcelona, en favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Serà la primera edició i ens agradaria que el vostre equip hi participi per tal d’aconseguir el màxim de donacions possibles.

El donatiu de la inscripció és de 100€/equip i ho podeu fer a través d’un ingrés en el següent número de compte:
ES92 – 0081 – 1838 – 4300 – 0107 – 0514 (especifiqueu el nom de l’equip en el concepte), o bé en efectiu a qualsevol de les instal·lacions CSS (Jesús Maria, Sarrià, Sagrat Cor, Thau Pedralbes o Col·legi Alemany). Tots els donatius, aniràn integrament destinats a la investigació per la lluita contra el càncer de mama.

Si algú vol fer el donatiu de manera particular, també ho podrà fer en el número de compte que s’ha indicat anterioment o bé col·laborar amb qualsevol altre tipo d’activitat que estigui a la vostre disposició. Tota ajuda serà benvinguda i el que volem és que el màxim de persones s’afegeixin a la causa, sigui de la manera que sigui.

Un cop finalitzada la jornada solidaria, CSS.CAT farà entrega dels diners a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el 23 de gener de 2017 i es detallarà l’import total així com detallats els pagaments de les diferents persones que hi hagin col·laborat, ja sigui a nivell individual o bé com a equip participant. Posteriorment l’Associació certificarà que s’ha fet entrega dels diners recaudats (tot ho farem visible a través de la web així com també de les xarxes socials).

US ESPEREM A TOTS EL PRÓXIM 21 de gener del 2017 a les instal·lacions del Centro Asturiano de Barcelona – CSS.CAT – SARRIÀ

Reserva plaça torneig 12 hores Solidari

El teu nom*

El teu email*

Telèfon de contacte*

He llegit i acceptat les Condicions de privacitat.

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!