La xarxa

Després de mesos de feina, ens sentim orgullos de presentar-vos la nova Xarxa buscadora de jugadors i equips.


Què és La Xarxa?

La Xarxa és la nova aplicació mitjançant la qual, tots els jugadors i equips registrats o no en les competicions CSS.CAT, podran trobar-se, comunicar-se i satisfer necessitat mútues. Això vol dir que un equip registrat a LA XARXA, podrà buscar jugadors (provisionals o fixes) i a la inversa. En aquest cas, jugadors que estan disposats a jugar però no tenen equip, podran oferir-se com a jugadors provisionals i ser visible per la resta d’usuaris.

Fins i tot, hi podem trobar persones que disputen les competicions CSS.CAT amb algun equip de manera setmanal, però volen i estan disposats a jugar més dies amb d’altres equips (evidentment no pot coincidir el dia de joc).

A diferència de la versió antiga, la nova versió permet a TOTS els components d’un equip o a jugadors individuals buscar-se mútuament. Esperem que us serveixi i us animem a donar-vos d’alta!

Com accedir a La Xarxa?

– Pels jugadors que ja juguen a les lligues CSS.CAT
Com sempre, heu d’accedir amb el vostre correu electrònic i contrasenya a l’Àrea Privada.

– Pels jugadors que no juguen a les lligues CSS.CAT
Simplement heu d’omplir el formulari que trobareu en l’enllaç a continuació: FORMULARI INSCRIPCIÓ LA XARXA
Després d’haver omplert el formulari, la administració CSS.CAT procedirà a donar-vos accés a l’Àrea Privada.

Com funciona La Xarxa?

A l’apartat LA XARXA veureu dues pestanyes: Cercar equips i Cercar jugadors.

PESTANYA – CERCAR EQUIPS

1. Els jugadors que juguen en més d’un equip, han de tenir en compte quin es l’equip al qual volen donar d’alta a la xarxa. Per escollir la opció necessària, simplement heu d’utilitzar el filtre de la temporada i el filtre de selecció d’equips que es troba a la part superior.

2. Secció ALTA D’EQUIPS:  Per donar d’alta el vostre equip a la xarxa, només heu d’omplir les dades que trobeu en aquesta secció. Es molt important marcar la casella “ Vull rebre notificacions setmanals de La Xarxa amb les altes de jugadors” , per poder rebre les notificacions en cas que hi hagi alguna coincidència. L’alta del equip a la xarxa pot ser creada i/o modificada per qualsevol membre del equip que te accés a l’Àrea Privada.
Nota: la notificació de contacte la rebrà l’ùltim jugador que hagi modificat o donat d’alta l’equip.

3. Secció CERCAR EQUIPS REGULARS: Aquest apartat serveix per a jugadors que estan buscant un equip per jugar de manera regular i trobar als que s’hagin donat d’alta a la xarxa amb el mateix criteri (buscant jugadors REGULARS).

4. Secció JUGAR COM A PROVISIONAL: Aquest apartat serveix per a jugadors que estan buscant un equip per jugar de manera provisional i trobar als que s’hagin d’alta a la xarxa amb el mateix criteri (buscant jugadors PROVISIONALS).

PESTANYA – CERCAR JUGADORS

1. Seccío ALTA DE JUGADORS:  Per donar-vos d’alta a la xarxa, només heu d’omplir les dades que trobeu en aquesta secció. Es molt important marcar la casella “ Vull rebre notificacions setmanals de La Xarxa amb les altes de jugadors” , per poder rebre les notificacions en cas que hi hagi alguna coincidència.

2. Secció CERCAR JUGADORS REGULARS: Aquest apartat serveix pels equips que estan buscant un jugador fixe i trobar als que s’hagin donat d’alta a la xarxa amb el mateix criteri (buscant equips REGULARS).

3. Secció CERCAR JUGADORS PROVISIONALS: Aquest apartat serveix pels equips que estan buscant un jugador provisional i trobar als que s’hagin donat d’alta a la xarxa amb el mateix criteri (buscant equips PROVISIONALS).

Si teniu qualsevol pregunta respecte al funcionament de la Xarxa, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a travès de info@css.cat o 93 117 10 13.

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!