TORNEIG FUTBOL SALA MIXT SOLIDARI 6 D’ABRIL!

Al llarg de molts anys, CSS ha organitzat, a les instal·lacions esportives del Centro Asturiano de Barcelona, un torneig de futbol sala femení, la recaptació econòmica del qual es destinava íntegrament a lluitar contra el càncer de mama. En totes aquestes ocasions, hem estat testimonis de l’alegria i generositat econòmica amb la qual han participat els equips. Igualment era d’agrair
la voluntat de tots els integrants de CSS, que, inclosos els àrbitres, han treballat de forma totalment gratuïta col·laborant amb el desenvolupament del torneig!

Aquest any, el 6 d’Abril CSS organitzarà un torneig, la recaptació econòmica del qual es destinarà a una greu malaltia: la violència de gènere. La present edició serà de futbol sala mixt; i hem decidit comptar amb la participació masculina perquè aquesta lacra ens afecta a tots: homes i dones.

Tan de bo aquest petit esdeveniment serveixi per despertar les nostres consciències i ens ajudi a ser més respectuosos amb el món femení i tot el que aporta a la nostra societat.

No vull finalitzar aquest post sense agrair a tots els que participareu en el torneig i contribuireu amb la vostra ajuda en el desenvolupament del mateix:

– A tots els equips participants per la seva contribució econòmica.
– Parc Sanitari Sant Joan de Déu per canalitzar els fons.
– Centro Asturiano de Barcelona per la seva col·laboració.
– Àrbitres i organitzadors que han treballat gratuïtament.
– Cafeteria Restaurant Centro Asturiano amb donació d’aigua i fruita.

Gràcies i fins aviat!!!
Toni Ortega
Fundador de CSS

 

Més info655 643 516info@css.cat

 

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!