Al llarg de les pròximes setmanes finalitzaran tots els tornejos de
futbol 7, futbol sala i bàsquet. Com cada any, la majoria de vosaltres repetireu amb nosaltres. I van unes quantes temporades ja!

Altres equips potser us heu plantejat canviar de lloc. Per la nostra banda, volem que tots als què us agrada un ambient respectuós continueu amb nosaltres. Qui no ho entèn així no té lloc a CSS. Permeteu-nos, doncs, una breu i important reflexió a l’hora de triar un torneig. Ja ho avançàvem, parlem de l’ambient.

Repassem la publicitat de les diferents empreses que gestionen lligues. És fàcil comprovar que totes diuen tenir el millor ambient (“molta esportivitat”, fer play”, etc.) i any rere any ho repeteixen com un mantra. Però no sempre és així.

Un ambient tranquil i agradable és el factor diferencial que voleu trobar-vos un cop per setmana quan el calendari marca que aquell dia jugueu, sense oblidar que el futbol i el bàsquet són un esport de contacte. Aconseguir-ho no és gens fàcil. Ho diem amb una experiència de més de 30 anys gestionant lligues.

Penseu que si feu un esforç econòmic és per practicar l’esport que us agrada. Si finalitzada la jornada laboral us trobeu un ambient de tensió i agressivitat, el que havia de ser una estona de bon rotllo amb els amics  acaba sent una nit per oblidar. Pitjor encara quan sabeu abans del partit que passareu una estona desagradable.

La millor manera per trobar l’ambient que voleu és el boca/orella. Molts equips han passat per diferents empreses i coneixen molt bé l’ambient de cadascuna, digui el què digui la seva publicitat, i l’ambient que les caracteritza. Segur que coneixeu equips que han jugat a un lloc o un altre i us poden informar. Pregunteu per les nostres lligues, informeu-vos i preneu la millor decisió. Nosaltres portem 30 anys amb una filosofia clara respete oferir un ambient agradable. I si al llarg de la temporada ens equivoquem amb l’elecció d’algun equip el fem fora. Tot i el prejudici que ens pot representar, tots finalment ho agraïm. Pregunteu!

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!