Escola Futbol Sala CSS.cat

Continuem oferint-vos “pistes” a l’hora de triar la lliga de cara la propera temporada 2019.20. La setmana passada parlàvem del factor ambient. Aquesta parlem de la professionalitat en el món dels tornejos comercials.

Sovint la professionalitat en el món de l’esport en general, i del futbol en particular, és una mica deficitària en l’aspecte formatiu. Si ens adrecem als programes radiofònics o televisius, tothom sap de futbol. Sembla que tots, periodistes, tertulians, comentaristes de futbol, etc., són poc menys que entrenadors qualificats. Només cal engegar la tele, ràdio o qualsevol plataforma que en parli per escoltar la seva opinió. Segur que tots sabem l’alineació correcte… un cop acabat el partit, es clar!

Si ens endinsem en el món dels tornejos comercials de futbol sala i futbol-7 succeeix el mateix. Els coneixements pràctics i acadèmics dels què s’hi dediquen a organitzar aquests tipus d’esdeveniments esportius sovint és molt limitat; limitacions que malhauradament heu patit molts jugadors com hem pogut comprovar quan al llarg de la temporada decenes d’equips que han marxat d’altres lligues que no complien el que prometien heu vingut a les nostres instal·lacions.

A més, la teoria de “qui paga juga” no és correcte. No tot és negoci. Els que ens dediquem a aquesta activitat, al menys així ho veiem a CSS.CAT, tenim l’obligació d’intentar que tots els clients ho passin bé. I no hi ha una activitat més atractiva que oferir allò que fa feliços els teus clients!

Recorda preguntar els teus amics per la instal·lació on han jugat per saber quin ambient t’hi pots trobar.

 

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!