Sembla probable que al llarg del mes de Setembre comencin les lligues federades I comercials.

Com ja sabeu els que participeu en les nostres competicions de futbol sala, set i bàsquet, disposem d’una Mútua de lesions que ens dóna un servei molt bo. Es pot dir que no hem tingut problemes amb els serveis que ens han oferit.
Amb tot, les negociacions amb la Companyia no han sigut fàcils. Any rere any han incrementat el preu. Concretament un 12% l’any passat. La temporada vinent anuncien  un nou augment considerable; passaria a ser de 29,50 € per jugador@. Amb la pandèmia s’han anul·lat molts partits; per tant, les despeses mèdiques de la Mútua seran inferior com a mínim en un 40%. Em sembla abusiu, doncs, l’increment de preu que ens ofereixen.

A banda d’això, no han tingut cap detall amb els nostres jugadors com a compensació pels diners pagats (i no jugats) tot i l’estalvi que han aconseguit. Per aquest motiu, contactarem amb altres Companyies perquè ens facin una proposta tant econòmica com de serveis en el tractament de lesions pels nostres usuaris.

Aquesta proposta també la volem traslladar als jugador@s de les nostres competicions que tinguin vinculació amb Clíniques i Mútues i vulguin proposar una oferta.

Salutacions cordials,
Toni Ortega
Gerent CSS.CAT

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!