AIXÒ ÉS CSS.CAT

No és la primera vegada que hem rebut queixes dirigides per error a CSS en torn a la manera que s’organitza el torneig en curs, la qualitat dels àrbitres, així com la (NO) devolució de dipòsits i quantitats anticipades per lligues no jugades com a conseqüència del coronavirus.

Evidentment es tracta d’un error i ens han confós amb altres, com anticipàvem en el post anterior. Ahir va ser el darrer dia en què ha tingut lloc aquesta confusió: dos equips han publicat comentaris molt negatius sobre la qualitat o nul·la qualitat organitzativa, la qualitat de la mútua en el supòsit de lesions i, finalment, la “m … ..” de torneig que estem (estan) organitzant actualment. He de dir en honor a la veritat que, una vegada hem contactat amb els equips interessats, ràpidament han rectificat i retirat aquests comentaris o, al menys, han retirat el nostre nom a les crítiques a les xarxes socials.

Davant aquestes circumstàncies, he de manifestar, un cop més, els protocols en què CSS.CAT es mou en defensa del nostre bon fer, contrastat durant més de 30 temporades pels milers de jugador@s que al llarg de tots aquests anys han participat en les nostres competicions:

1) CSS.CAT no està organitzant cap torneig de futbol, ​​de bàsquet, o de qualsevol altra activitat. La Normativa legal actual és molt clara: en aquest moment no es pot organitzar cap tipus de competició esportiva de contacte, per risc de contagi.
2) Les instal·lacions esportives que CSS gestiona són, Col·legi Alemany, Escola Thau, Centre Asturià de Barcelona, ​​Col·legi Jesus Maria i Sagrat Cor de Sarrià.
3) Els nostres àrbitres són persones seleccionades seguint el mateix procés de selecció habitual en els nostres tornejos.
4) El factor ambient, un dels aspectes objecte de crítiques, és el que més cuidem en benefici del col·lectiu de participants. Com a prova d’això, repeteixen d’una temporada a una altra més del 75% dels nostres equips, qüestió que agraïm especialment.
5) La qualitat de la mútua contractada està fora de tot dubte: no és la més econòmica, però no comerciem amb ella; el que pretenem és que els nostres usuaris rebin un bon servei. Els i les participants dels nostres tornejos paguen el que indica la mútua; és a dir, no s’afegeix ni un cèntim de més. De fet, tant el preu com la cobertura mèdica es publica des de l’inici de la temporada perquè es trobi a l’abast de tots.

FINALMENT, no tot és negoci. Hem de vetllar pels interessos dels nostres client i totes, oferint-los la màxima qualitat dels nostres serveis.

Toni Ortega,
Gerent CSS.CAT

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!