Han transcorregut 5 mesos i mig des el reconeixement oficial de l’existència del Coronavirus a Espanya (a d’altres països es va confirmar a a mitjans de gener) sense que s’hagi pogut controlar la pandèmia.

Les Federacions Catalanes de Futbol i Bàsquet han decidit començar les seves competicions la primera setmana d’octubre: “la vida segueix i haurem conviure amb la pandèmia en gairebé totes les nostres activitats “.

Considerant la inciativa de les Federacions, CSS també farà el mateix. La nostra intenció és iniciar l’activitat abans de finalitzar setembre. Properament us farem arribar les novetats per a aquesta temporada, així com els nous protocols de prevenció de riscos.

Com a Gerent de CSS, agraeixo a tots aquells equips que ja us heu inscrit a les nostres competicions, i a qui s’ha dirigit a nosaltres demanant informació, la confiança que dipositeu en la nostra empresa en gestionar part del vostre temps d’oci.

Al marge de l’activitat esportiva, us demano que sigueu previnguts. Ens trobem immersos encara en mig de les seqüel·les d’aquest virus. Ens relacionem contínuament amb persones del nostre entorn com família, amics, companys de treball, etc. Siguem capaços de protegir-nos i protegir les persones properes.

Amb el desig de retrobar-nos, us saludo cordialment.

Toni Ortega,
Gerent CSS.CAT

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!