Espero que la pandèmia que patim no us hagi afectat.

Ens trobem ja immersos en la inscripció d’equips interessats a participar en els tornejos de la temporada 2020.21. A causa de la incertesa que travessem, m’ha semblat oportú informar-vos sobre la posició de CSS respecte a la temporada vinent.

Com ja sabeu, CSS es dedica a l’organització de competicions de futbol sala, futbol 7 i bàsquet, en modalitat masculina i també femenina, de manera que ens remetem, d’alguna manera, als protocols de les Federacions corresponents, especialment ara.

Pel que fa a la Federació de Futbol, ​​té prevista una reunió el proper 20 d’agost. L’objecte d’aquesta reunió és confirmar (o no) la data d’inici de les competicions, prevista inicialment pel dia 4 d’Octubre els grups de categoria Nacional, és a dir, des de 3a Divisió cap amunt; i la penúltima setmana d’octubre les categories inferiors. La Federació de Bàsquet té previst, a priori, dates similars.

Els responsables dels campionats de futbol tenen una opinió: en un futur immediat, haurem de compartir el nostre treball, els nostres moments d’oci, etc., amb el coronavirus ens agradi o no, tenint en compte les precaucions i protocols que marqui la llei. En CSS som respectuosos amb les mesures de seguretat que assenyalen les autoritats. Per la nostra part, tenim la intenció d’iniciar els  campionats com a molt tard en les dates assenyalades per les Federacions corresponents.

He d’indicar, finalment, que les propostes d’inici de tornejos han de ser ratificades per la Generalitat de Catalunya. Esperem que es confirmin al llarg del mes d’agost.

Amb el desig que ens trobem de nou, aprofito l’ocasió per desitjar-vos un bon estiu i recordar-vos que podeu llogar la pista de futbol sala de Sarrià de dilluns a divendres de 19h a 21h durant tot el mes d’agost, amb descompte pels jugadors de CSS.

Toni Ortega,
Gerent

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!