JORNADES APLAÇADES DEL 12/03 A 27/03 INCLOSOS

Comunicat oficial CSS.CAT

Afectació de les activitats esportives de CSS.CAT pel Covid-19

Tal com ja dèiem ahir, seguint indicacions de la Secretaria General de l’Esport emeses formalment durant la tarda d’ahir, on dèia textualment, i en referència a l’afectació del Covid-19 a l’activitat esportiva a Catalunya: “Pel que fa als Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzats pels Consells Esportius, i als programes Esport Blanc Escolar i FITJOVE, s’hauran d’ajornar o suspendre”.

Així com la FCF, que a través dels seus mitjans de comunicació deia…. L’@FCF_CAT suspèn tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit territorial (Professional i NO PROFESSIONAL), com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2.

I afegint avui que el Departament de Salut, com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà tots els centres educatius de Catalunya i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Tenint en compte que la majoria de les nostres instal·lacions són escoles, CSS ha decidit cancel·lar tota la jornada de Lligues CSS, des d’avui 12/03/2020 i fins el proper 27/03/2020, a totes les seves instal·lacions esportives de Col·legi Alemany, Thau Pedralbes, Sarrià, Sagrat Cor, Jesús Maria i Vallvidrera.

Us demanem que continueu atents a modificacions que puguin produir-se i que ús comunicaríem amb la màxima rapidesa que en tinguem constància. De la mateixa manera, que també us comunicarem com queden aquestes jornades aplaçades del calendari.

Esperem que tots estigueu d’acord amb la decisió que hem près ja que tenim constància que altres empreses han decidit continuar endavant amb les competicions. Nosaltres, però, hem decidit actuar amb RESPONSABILITAT i, sobretot, SENY.

DIRECCIÓ CSS.CAT

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!