Hola a tots i a totes,
 

la terrible pandèmia que ha arribat inesperadament, casi de sobte, ens ha portat a paralitzar tota activitat física en grup. En el nostre cas vam ser dels primers en aturar els torneigs, en un principi per precaució i, posteriorment, per obligació.

 

No puc adelantar la data de reinici de les competiciones; desitgem que sigui el més aviat possible. No us càpiga dubte que quan la situació es normalitzi també serem els primers en començar de nou.
 

Els qui teniu la meva edat sabeu els canvis que hem experimentat en el nostre país. Hem atravessat moments difícils des d’una perspectiva quotidiana i històrica. Tot i això, estareu d’acord amb mi que hem oferit una dosi de solidaritat i desig d’ajudar als nostres conciutadans mitjançant diferents iniciatives. Sense anar més lluny, vam celebrar recentment la IV Edició del Torneig Solidari.

Avui atravessem moments incerts provocats per una pandèmia. I també avui veiem mostres de solidaritat davant les imatges que veiem per la televisió. Sigui com sigui, un dia vencerem la desgràcia i desapareixerà la pandèmia.
 
M’atreveixo a demanar a que no oblidem mai la situació que ara vivim i que siguem protagonistes d’un abans i un després. I m’atreveixo també a demanar que aprenem d’aquesta experiència a la vegada que ens fem més forts i millors persones.
 
Vull enviar a tots els membres que formem CSS i  a tots els que participeu o heu participat a les nostres  lligues un missatge d’ànim i trnquil·litat, extensiu a totes les pesones que estimeu.
 
Toni Ortega
Gerente CSS.CAT
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!