cobertura medica

Perquè serveix la Cobertura Mèdica?

Pràcticament totes les empreses dedicades a l’organització de competicions de futbol sala, futbol 7, bàsquet, etc… contracten els serveis d’alguna mútua mèdica (que pagueu els jugadors). Aquesta és la responsable de cobrir les possibles despeses, de les lesions que es produeixen durant la temporada (sempre que siguin produïdes durant el transcurs d’alguna activitat organitzada per CSS).

Sou coneixedors de quina és la cobertura de l’Assegurança Mèdica?

En el cas de les Lligues CSS.CAT, tots els jugadors podeu consultar les condicions de la Pòlissa a través de l’Àrea Privada del web, a banda de tenir-ho en mà a la vostra disposició en qualsevol de les nostres instal·lacions. És de vital importància que us llegiu les condicions de la mútua abans d’inscriure l’equip a qualsevol de les competicions.

Què haig de fer en cas de lesió a les lligues CSS?

És imprescindible que abans de dirigir-vos cap a l’Hospital, li demaneu en el responsable de CSS a les instal·lacions, el volant de mútua que ell mateix us haurà de retornar omplert amb les vostres dades i segellat, per poder dirigir-vos cap a l’Hospital (SENSE AQUEST DOCUMENT NO ES FACILITARÀ EL SERVEI).

Què haig de fer si em trobo en cap problema el dia que necessito la cobertura?

Si en algun moment us trobeu amb cap problema a l’Hospital Quirón (és on derivem a tots els jugadors d’Urgències, acompanyats del volant corresponent segellat per CSS), simplement heu de trucar-nos al 93.117.10.13 i us facilitarem la solució que correspongui en cada cas. Volem que sigueu coneixedors que si jugueu a CSS.CAT, els problemes amb la cobertura mèdica, seran mínims i quan es produeixin, farem tot el possible per solucionar-ho amb la màxima rapidesa i eficiència.

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!