IV EDICIÓ TORNEIG SOLIDARI CSS

El dissabte 29.02.2020 es diputa la IV edició del Torneig Solidari CSS de futbol sala femení en favor de la lluita contra el càncer de mama.

Un any més tornem a posar la màxima il·lusió, carinyo i dedicació per tirar endavant el torneig més important de tota la temporada. El Torneig Solidari s’ha convertit en poc temps, en la nostra competició preferida, on l’únic objectiu és ajudar, amb el nostre granet de sorra, a totes aquelles persones que ho han passat o ho estan passant malament.

Fins ara, la suma de diners entregats a l’AECC en les anteriors edicions és de 4871,59€. Gràcies als 38 equips i més de 400 noies que hi heu participat en anys anteriors.

Important! Què heu de saber?

1- La inscripció/donatiu per equip és de 100€.

2- Per cada gol que es marqui en el Torneig, CSS donarà 2€ en favor de la lluita contra el càncer!

3- Tota l’organització i els àrbitres que permetran tirar endavant el torneig, treballaran de manera totalment desinteressada.

4- Si algú vol fer el donatiu de manera particular, també ho podrà fer en el número de compte ES85 – 0182 – 3366 – 6302 – 0213 – 3861 / BBVA, o bé col·laborar amb qualsevol altre tipus d’activitat que estigui a la vostra disposició. Tota ajuda serà benvinguda i el que volem és que el màxim de persones s’afegeixin a la causa, sigui de la manera que sigui.

5- Un cop finalitzada la jornada solidària, CSS farà entrega dels diners a l’Associació Espanyola Contra el Càncer i es detallarà l’import total així com detallats els pagaments de les diferents persones que hi hagin col·laborat, sigui a nivell individual o bé com a equip participant. Posteriorment l’Associació certificarà que s’ha fet entrega dels diners recaptats (tot ho farem visible a través de la web i també de les xarxes socials)

US ESPEREM A TOTES EL 29 de febrer del 2020 a les instal·lacions del Centro Asturiano de Barcelona – CSS.CAT – SARRIÀ

Tel 93 205 07 75

El teu nom*

El teu email*

Telèfon de contacte*

He llegit i acceptat les Condicions de privacitat.

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!