He decidit fer aquesta carta després de deixar passar 24h per no deixar-me emportar per les sensacions inicials post partit, que en moltes ocasions poden semblar exagerades i sense haver estat prou madurades.

Diumenge 28 d’abril a les 12:00 en el Mini Estadi, F.C Barcelona i F.C Bayern Munchen disputaven la tornada de les “semis “ de la Champions Femenina. Aquest partit donava l’accés a la gran final que es disputarà el proper 18 de maig a Budapest.

El partit era retransmès a través de 8tv i BarçaTV. Desconec els resultats d’audiència que va registrar, però sabem que 12.764 espectadors van gairebé omplir les grades del mini!

Puc dir amb total seguretat que és un dels patits en què més he gaudit aquesta temporada veient futbol. Vaig gaudir amb el joc d’un i altre equip. Amb els detalls tècnics de les jugadores. Amb la intensitat en què es disputaven les pilotes. Amb la incertesa del resultat que feia imprevisible qualsevol desenllaç. Amb l’ambient que hi havia a les grades i l’emoció que va tenir fins al final. En definitiva, vaig gaudir, d’un partit de futbol femení!!

Molta gent dirà que el Camp Nou no s’hauria omplert per veure un partit d’aquestes característiques. Que d’aquí a 2 dies hi ha un partit contra el Liverpool a l’Estadi. Que les noies no generen tant com els equips masculins. Que fins fa quatre temporades la secció no era ni tant sòls professional…. i tot i que segurament aquests punts són certs, també ho és que hi havia una FINAL DE CHAMPIONS en joc. Que el F.C Barcelona es converteix en el primer equip en l’àmbit estatal que arriba a una final HISTÒRICA! I crec sincerament que aquest equip s’ho mereixia. Més encara, quan quatre dies enrere, el RCD Espanyol aconseguia superar els 20.615 seguidors a Cornellà el Prat, per presenciar el parit de lliga enfront l’Atlético de Madrid. El mateix Atlético va congregar en el Wanda fa poc més d’un mes 60.739 espectadors convertint-se en el record d’assistència en un partit de futbol femení. I fa alguns mesos més, l’Athletic de Bilbao, també va obrir les portes de San Mames on es van congregar 40.121 espectadors!

Per tot això, no m’explico com és que el Barça no ha estat capaç d’utilitzar aquestes xifres per intentar convocar la màxima gent possible, però no al Mini Estadi, sinó a les grades del Camp Nou!

Opinió d’un culé!

Foto el Periodico.cat

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!