El dimecres dia 13 de Novembre, vam parlar amb dues jugadores de TECNIFICACIÓ. Es tracta de la Montse i la Mercè, que molt amablement van deixar de banda l’entrenament per uns minuts. He de dir que vaig gaudir molt de la conversa.

Comentar que són germanes bessones, com dues gotes d’aigua difícils de diferenciar. Coincideixen fins i tot en l’amabilitat: exquisida. En definitiva, una cara i dos noms i dos gustos diferents:

Dues opinions en les quals coincideixen:
Nacionalitat: catalana
Equip de futbol: Barça

Tens cap referent futbolístic?
Montse: Messi
Mercè: Ronaldinho

Com a jugadora de futbol sala, et consideres?
Montse: Ala esquerra
Mercè: Ala dreta

De què treballes?
Montse: Arquitecta
Mercè: Dissenyadora gràfica

Objectiu personal per aquesta temporada
Montse: Que torni el seu fill de Nova York (estudia i treballa en aquella ciutat)
Mercè: Viatjar

Un llibre
Montse: Crímen y Castigo
Mercè: Sapiens

Una pel·lícula
Montse: 2001 Odissea en el espacio
Mercè: Django

Quina pregunta faries a la gent de CSS?
La mateixa resposta: Perquè organitzeu campionats femenins de futbol sala i d’altres com el bàsquet?

Com a observació destacar que la montse i la Mercè es mantenen en una forma envejable, corren com d’altres més jovenetes i s’integren amb les altres participants en l’entrenament de tecnificació. Hem de dir que aquests entrenaments no són precisament suaus; l’entrenador les fa treballar de valent. Per qui no ha vingut mai a un d’aquests entrenaments, 45/50 minuts són d’escalfament i exercicis físics i, tot seguit, 60 minuts de partit de futbol sala.

La filla de la Mercè sovint ve a veure-les entrenar. He de dir també que la Montse és una de les pioneres del futbol sala femení. Fa 16/18 anys que participa com a jugadora a l’equip SOS-TEN.

Els agraeixo els minuts que amablement ens van dedicar per parlar del futbol sala femení, activitat que, amb tota la humilitat del món, hem contribuït a desenvolupar. I és que hem estat els primers a posar en marxa els tornejos de futbol sala femení. tornejos que continuem amb il·lusió.

Toni Ortega
CSS.CAT

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!