BENVINGUTS AL CLUB CSS!

Temps enrere vam obrir un espai que anomenem Club d’Empreses per donar cabuda a tots aquells professionals vinculats d’alguna manera a CSS des del què oferir-los un espai publicitari i gratuït.

Es van acollir a aquesta fórmula diferents empreses i autònoms amb un resultat una tant irregular: uns han obtingut resultats satisfactoris i d’altres, no. Amb tot, han entrat més empreses i professionals per formar part de Club d’Empreses. Pretenem impulsar l’activitat d’aquest grup i per a això portarem a terme un seguit de canvis que desitgem siguin beneficiosos pel col·lectiu: en primer lloc modifiquem el nom, que a partir d’ara es denominarà CLUB CSS; promocionarem també el CLUB per donar cabuda a tots aquells i aquelles que els hi pugui interessar;  periòdicament publicarem informació especial de cada un dels membres del Club.

Recordeu: pot entrar qualsevol activitat, gran o petita. Donarem cabuda a tots i totes.

CSS es reserva, per lògica i bon gust, rebutjar alguna proposta que atempti o ofengui a persones. El col·lectiu de CSS és de més de 3.000 persones directes! Aprofiteu!

Més info:
93 117 10 13

Wassap:
687 59 36 58

 

 

 

CategoryNotícies
Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!