Lligues Futbol femení

Transcorreguda ja una setmana des del reinici de les nostres competicions, desitjo fer les següents puntualitzacions:

En primer lloc reiterar el meu agraïment a tots aquells equips (per cert, hu estat molts), que heu decidit continuar en les nostres competicions.

En segon lloc, som conscients dels obstacles que per a vosaltres suposen alguns protocols sanitaris (absència de dutxes, control temperatura, registre d’acceptació de mesures de seguretat, etc.).

D’altra banda, l’accés a alguna de les nostres instal·lacions, com és el cas de Jesus Maria, ens obliga a restringir l’entrada als jugadors (d’un en un), amb el malestar que aquesta situació ocasiona; a més, no ens permeten obrir l’entrada fins que abandonen la instal·lació els usuaris anterios (alumnes de l’Escola), per evitar la barreja de diferents grups. Com a conseqüència d’aquests inconvenients, la delegada de la instal·lació de Jesus Maria (Desi) va ser objecte d’algun insult, producte dels nervis. En aquest sentit, vull destacar l’esforç que duen a terme tant les instal·lacions esportives on gestionem els tornejos com els nostres col·laboradors, que s’esforcen perquè l’activitat es desenvolupi dins d’aquesta difícil situació amb la major normalitat possible.
En nom de tots els que col·laborem en el desenvolupament de l’torneig, GRÀCIES.

Toni Ortega,
Gerent

Logo_footer   
     © 2018 CSS.CAT | Tots els drets reservats
Condicions de Privacitat | Avìs Legal | Cookies

Segueix-nos!