Contacte

Responsable: Núria
 687 59 37 52

Contacta

Localització

Carrer de Ràfols s/n
08017 Barcelona

Equipament

Vestidors
Parking a l´interior del recinte
Servei de bar-restaurant

2 Pistes de Futbol 7

Gespa artificial no abrasiva

2 Pistes de Futbol Sala

Gespa artificial no abrasiva

Accés

Sortida 9 de la Ronda de Dalt

Linies H4, V3, 60, 66, 68, 75, 130
Nitbus N8

Ferrocarrils Línia L6
Reina Elisenda

El Sagrat Cor de Sarrià es troba en el c/Ràfols de Barcelona, i es veïna de la ja coneguda instal·lació de Sarrià (Centro Asturiano de Barcelona). S’accedeix pel lateral de la Ronda de Dalt (sortida 9) pel c/Rafols o bé pel carrer de Ramon Miquel i Plana 38. Es pot aparcar a l’interior de la instal·lació.

Està equipada amb dues pistes de futbol-7 de gespa artifical no abrasiva i una pista de futbol sala també de gespa artifical no abrasiva, vestidors i servei de cafeteria. Al Sagrat Cor es disputen lligues de futbol-7 masculí de dimarts a divendres i lligues de futbol sala masculí dilluns i divendres. Els horaris dels partits són de 21h a 00h; tot i que són rotatius, el Dani, delegat de pista de la instal·lació del Sagrat Cor, els acomodarà tot el possible a la preferència horària del teu equip.

Totes les dades relatives a la competició s’actualitzen al moment amb actes electròniques i pots consultar-les mitjançant l’àrea privada de la nostra web: resultats, classificacions, golejadors, menys golejats, calendaris, etc. Tot disponible des del teu ordinador o dispositiu mòbil.

Si tens un grup d’amics amb ganes de jugar només entre volsaltres, pots llogar una pista de futbol sala o de futbol-7 i si jugues en qualsevol de les lligues de CSS.CAT tindràs un descompte de 10€ en el preu del lloguer!

Vols ampliar la informació de les lligues de futbol del Sagrat Cor de Sarrià?

Lligues futbol-7 masculí
Lligues futbol sala masculí

Per a nosaltres és fonamental oferir-te el millor ambient. Per això hi ha un delegat de pista durant tota la jornada. Al Sagrat Cor t’espera la Núria per ampliar-te la informació que desitgis saber. També pots trucar-la al tel. 687 59 37 52 😉

Futbol 7

Dimecres 21:00-00:00
Dijous 21:00-00:00

Futbol Sala

Dilluns 21:00-00:00
Divendres 21:00-00:00

Altres Instal·lacions