Torneig Solidari Futbol Sala Femení

El dissabte 03 de març, la instal·lació esportiva del Centro Asturiano de Barcelona, es convertirà en el punt de trobada de futbol sala femení a Barcelona amb una finalitat solidària!

Us animem a participar en el II Torneig Solidari 12h de futbol sala femení 2018 en favor de la lluita contra el Càncer!

Reserva plaça torneig 12 hores Solidari

El teu nom*

El teu email*

Telèfon de contacte*

He llegit i acceptat les Condicions de privacitat.

Informació bàsica del II Torneig Solidari 12 hores futbol sala femení CSS.CAT:

 • Horari: 09:00h – 21:00h
 • Places limitades a 16 equips.
 • 100€/ equip (accés a tota la instal·lació esportiva)
 • Mínim 3 partits garantitzats
 • Fase de grups (de 09:00h a 15:00h), 4ts de final (16:00h a 18:00h) i semifinals (18:30h) Els partits seran de 25 minuts sense descans.
 • La Final esta previst que es jugui a les 19:45h. Partit de 30 minuts (dues parts de 15min).
 • Trofeus al equip Campió, Subcampió, màxima golejadora, millor jugadora del torneig així com també la millor portera.
 • Els vestuaris els tindreu oberts, per tal que les jugadores que ho vulguin, puguin dutxar-se després del torneig o quan en vulguin disposar.
 • Obsequi a totes les participants en el Torneig!!!

Ajuda’ns a ajudar…. Marca un GOL!” aquest és el lema del torneig de Futbol Sala femení que es disputarà el proper 03 de març a les instal·lacions del Centro Asturiano de Barcelona, en favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Serà la II edició i ens agradaria que el vostre equip hi participi per tal d’aconseguir el màxim de donacions possibles.

El donatiu de la inscripció és de 100€/equip, i ho podeu fer a través d’un ingrés en el següent número de compte: ES38 – 0081 – 1838 – 4000 – 0104 – 9614 / BSAB ESBB (especifiqueu el nom de l’equip en el concepte), o bé en efectiu a qualsevol de les instal·lacions CSS (Jesús Maria, Sarrià, Sagrat Cor, Thau Pedralbes o Col·legi Alemany). Tots els donatius, aniràn integrament destinats a la investigació per la lluita contra el càncer de mama.

Si algú vol fer el donatiu de manera particular, també ho podrà fer en el número de compte que s’ha indicat anterioment, o bé col·laborar amb qualsevol altre tipo d’activitat que estigui a la vostre disposició. Tota ajuda serà benvinguda i el que volem és que el màxim de persones s’afegeixin a la causa, sigui de la manera que sigui.

Un cop finalitzada la jornada solidaria, CSS farà entrega dels diners a l’Associació Espanyola Contra el Càncer i es detallarà l’import total així com detallats els pagaments de les diferents persones que hi hagin col·laborat, ja sigui a nivell individual o bé com a equip participant. Posteriorment l’Associació certificarà que s’ha fet entrega dels diners recaudats (tot ho farem visible a través de la web així com també de les xarxes socials).

Reserva plaça torneig 12 hores Solidari

El teu nom*

El teu email*

Telèfon de contacte*

He llegit i acceptat les Condicions de privacitat.

Instal·lació Sarrià

Amb l’objectiu d’organitzar-ho de la millor manera possible, hi hauràn responsables de les lligues i competicions CSS.CAT que us ajudaran a solucionar tots els dubtes que puguin surgir al llarg de la jornada, ja sigui envers la competició o bé aspectes d’organització que no quedin clars.

A continuació us detallem alguns dels aspectes que tots els equips haureu de tenir en compte:

 • Haureu de facilitar un llistat de jugadores (amb l’excel habitual), amb les que formen part de l’equip en el torneig.
 • Abonar els 100€ per formalitzar l’inscripció de l’equip una setmana abans de que comenci el torneig.

Reserva plaça torneig 12 hores Solidari

El teu nom*

El teu email*

Telèfon de contacte*

He llegit i acceptat les Condicions de privacitat.