III Torneig Solidari Futbol Sala Femení

Com sabeu, el dissabte 09.02.19 es diputa la III edició de les 12 hores solidari de futbol femení en favor de la lluita contra el càncer de mama a les instal·lacions del Centro Asturiano de Barcelona.

La dedicació, la il·lusió, el carinyo i el temps destinat a organitzar el torneig ha tingut la seva recompensa i, a dia d’avui, ja s’han inscrit els 16 equips necessaris per poder portar a terme el format previst en un inici! Per aquest motiu i per motivar més a totes les jugadores del torneig, us volem comunicar que per cada gol que es marqui en el 12 hores, CSS donarà 1€ en favor de la lluita contra el càncer!

A banda, també us volem informar que TOTA l’organització i els àrbitres que permetran tirar endavant el torneig, treballaran de manera totalment desinterassada.

Si algú vol fer el donatiu de manera particular, també ho podrà fer en el número de compte
ES85 – 0182 – 3366 – 6302 – 0213 – 3861 / BBVA, o bé col·laborar amb qualsevol altre tipus d’activitat que estigui a la vostre disposició. Tota ajuda serà benvinguda i el que volem és que el màxim de persones s’afegeixin a la causa, sigui de la manera que sigui.

Un cop finalitzada la jornada solidaria, CSS farà entrega dels diners a l’Associació Espanyola Contra el Càncer i es detallarà l’import total així com detallats els pagaments de les diferents persones que hi hagin col·laborat, ja sigui a nivell individual o bé com a equip participant. Posteriorment l’Associació certificarà que s’ha fet entrega dels diners recaudats (tot ho farem visible a través de la web així com també de les xarxes socials)

US ESPEREM A TOTES EL PRÓXIM 9 de febrer del 2019 a les instal·lacions del Centro Asturiano de Barcelona – CSS.CAT – SARRIÀ

El teu nom*

El teu email*

Telèfon de contacte*

He llegit i acceptat les Condicions de privacitat.